Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
Had wel heel mooi beslag, maar de taart zelf werd veel te hoog, en de mix drupte zelfs uit de taart toen hij in de oven stond. Tevens bleef hij erg nat, toen heb ik hem maar wat hoger gezet. Uiteindelijk was de taart toch redelijk gelukt, na het afsnijden van de bovenkant. Had hem gevuld met chocoladebotercrème, en hem bedekt met zelfgeklopte slagroom, wat erg lekker was
Moet dat ingevroren worden dan? Of kan dat gewoon in de koelkast? nadita schreef:Wie heeft er ervaring met de First Impressions perfect pearls?
http://www.taartendecoratie.nl/product_ ... 8ccf395de3
lisanne1989 schreef:Pff.. ik had laatst bij DLT een leuke bestelling gedaan, en o.a. de biscuitmix gekocht, en had daar gisteravond voor het eerst mee gebakken, maar 't lukte niet helemaalHad wel heel mooi beslag, maar de taart zelf werd veel te hoog, en de mix drupte zelfs uit de taart toen hij in de oven stond. Tevens bleef hij erg nat, toen heb ik hem maar wat hoger gezet. Uiteindelijk was de taart toch redelijk gelukt, na het afsnijden van de bovenkant. Had hem gevuld met chocoladebotercrème, en hem bedekt met zelfgeklopte slagroom, wat erg lekker was
![]()
Ik had trouwens voor een ronde vorm van 18cm: 220gr mix, 22 ml water en één ei maat M en één ei maat L. Weet iemand misschien hoe ik dit de volgende keer kan voorkomen?
Ik gebruik 200gr mix en 3 M eieren en 18ml water voor een 20cm springvorm 







Regelmatig kom ik daar.