SaNNeS88 schreef:nou, zie hier mijn eerste taartje:
http://www.mijnalbum.nl/Foto-WBU6GN8G-1.jpg
http://www.mijnalbum.nl/Foto-OT3IXGQ6.jpg
gevuld met bokkenpootjesvulling en botercreme..
Ziet er gaaf uit!
Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
SaNNeS88 schreef:nou, zie hier mijn eerste taartje:
http://www.mijnalbum.nl/Foto-WBU6GN8G-1.jpg
http://www.mijnalbum.nl/Foto-OT3IXGQ6.jpg
gevuld met bokkenpootjesvulling en botercreme..
wereld schreef:LetsgoKelly schreef:Best wel redelijk gelukt behalve dat ik de verkeerde vulling had gekozen met stukjes erin![]()
Daardoor kreeg ik bobbels in de marsepein dus die kon er niet glad overheen..
Wat heeft de vulling ermee te maken dat je marsepein hobbelig is?
De vulling zit er in, en niet aan de buitenkant..
Of het je hem afgesmeerd met je vulling?
vincentlover schreef:Kan iemand me even helpen?? kan ik vandaag een biscuit bakken en hem morgen pas vullen en decoreren?
En dan maandag pas opeten? Blijft het allemaal dan nog wel goed, of moet ik het later pas doen?
Liezel1 schreef:Ik heb net mn bestelling gedaan bij deleukstetaarten. Heb het bescheiden gehouden.
Maandag ga ik alsnog mn wintertaart afmaken. Mn marsepeinen versieringen zijn inmiddels keihard, maargoed, dan zijn die gewoon niet eetbaar, haha.
Voor donderdag wil ik een andere taart maken met Calla's. Op youtube heb ik een leuk filmpje gevonden. In eerste instantie had ik nl de Calla plungers in mn winkelmandje, toen ik op die video zag dat ze het met een hartvorm uitsteker deed... En die heb ik wel!