Moderators: Maureen95, Essie73, Muiz, Firelight, NadjaNadja
Oscar schreef:Soms kunnen groenten je ook nog wel verrassen. Van bijv. witte/bruine bonen wist ik wel dat ze relatief veel khd bevatten, maar van spruitjes had ik dat dan weer niet verwacht.
BloemBloem schreef:Heel goed! Leuk om in dit topic zoveel oude bekenden tegen te komen.Hé Katja, alles goed? De pannenkoeken zijn echt lekker. Ook met slagroom
BloemBloem schreef:Gaaf hè, mijn puppypaard loopt gewoon GP. Zo trots op!Ja, bizar. En wat ga je geweldige met Co !
Janine1990 schreef:Ah nice een topic!
Ik doe een beetje khb, in het weekend niet. Gaat best lekker denk ik, ik heb geen weegschaal.
Wel enigszins beperkt, ik kan niet tegen varkensvlees en op mijn werk mag ik geen noten eten. Of pindakaas...
Voor lunch maak ik vaak pannenkoeken, straks van kokosmeel. Smaakt goed, klein beetje suiker er op.
Redelijk favoriet is mijn zuurkoolschotel met kiprookworst en mosterd.
Ook maak ik regelmatig quiche, altijd lekker.
BloemBloem schreef:Het enige wat ik in de winter heel lastig vind is het maken van een smakelijke stampot.
BloemBloem schreef:Janine1990 schreef:Ah nice een topic!
Ik doe een beetje khb, in het weekend niet. Gaat best lekker denk ik, ik heb geen weegschaal.
Wel enigszins beperkt, ik kan niet tegen varkensvlees en op mijn werk mag ik geen noten eten. Of pindakaas...
Voor lunch maak ik vaak pannenkoeken, straks van kokosmeel. Smaakt goed, klein beetje suiker er op.
Redelijk favoriet is mijn zuurkoolschotel met kiprookworst en mosterd.
Ook maak ik regelmatig quiche, altijd lekker.
Van de week toevallig kokosmeel gekocht, schrok mezelf wild
van de prijs. Hoe maak jij de pannenkoeken met dit meel? Heb namelijk
een flinke berg over.
Katja schreef:Ik ga van de week de pannenkoekjes van Bloembloem gelijk proberen. Ontbijt vind ik altijd erg moeilijk en ik ben eieren op een gegeven moment nogal zat. Niet eens de smaak maar de structuur, brrrrr.