Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly

Foto's volgen snel 
) Maar goed het mocht de uiteindelijke pret niet drukken
Ettesil schreef:Oh, die koekjes zien er super uit. Wat voor koekjes gebruik je daarvoor?
En als ik een carstaart (jawel, weer 1) wil maken en ik wil dat op deze manier doen:
http://www.theeateliertelfje.com/cars_cake_how_to
Kan ik dan het beste biscuit of cake gebruiken?
Misschien moet ik me daar ook maar eens aan gaan wagen.... En veeeeeeel oefenen hahaha.
Toch de biscuit maar in de koelkast gezet. Bleef 1 zompige bende... Toen met 2 personen dat ding verplaatst, en uiteindelijk maar met botercreme besmeerd.. Ben dus heel benieuwd hoe hij nu smaakt... Hoop dat het niet een TE zompige bende is geworden..

? We verwachten namelijk wel snel een foto hoor! 

Lindas2 schreef:@ Mayo: Ben ook wel erg benieuwd naar je foto's!
Had nog een vraagje aan je.. Jij hebt ook de philips mixer toch? Heb m vorige week ook gekocht en ben er super blij mee!! Alleen mn biscuit wordt er niet echt hoger van.. Moet ik langer mixen ofzo? Wat zijn jou ervaringen?
Naast m'n Kenwood Patissier 
. Mayo schreef:Lindas2 schreef:@ Mayo: Ben ook wel erg benieuwd naar je foto's!
Had nog een vraagje aan je.. Jij hebt ook de philips mixer toch? Heb m vorige week ook gekocht en ben er super blij mee!! Alleen mn biscuit wordt er niet echt hoger van.. Moet ik langer mixen ofzo? Wat zijn jou ervaringen?
De Philips heb ik ook jaNaast m'n Kenwood Patissier
Wat doe je precies, van begin tot eind in detail? Dus ook qua ingrediënten, hoe heb je ze behandeld, temperaturen blablabla...