Ik vind het btw niet erg als iemand veel vragen stelt, ik ben zelf ook van het vragen.
Ik wil juist van de mensen hier hun mening weten, omdat ik weet dat hier mensen zijn die mooie en goeie taarten maken

Spikkelfire gelukkig is dr schade beperkt gebleven
Wel erg jammer van je cakepops, ik zou écht niet weten hoe dat werkt.
Dat is voor mij iets voor meer in de toekomst.
Eerst maar eens volledig storten op taarten maken

K heb vant weekend mn bloemen taart bezorgd en de jarige kon echt niet geloven dat ik hem zelf had gemaakt

Hij was zó lekker en zó mooi
Ze wou hem zelfs niet aansnijden
Na lang proberen over te halen heeft ze em toch maar aangesneden

Ik vond zelf dat er wat te veel botercreme tussen zat, maar zij vonden em echt heel lekker.
Was er natuurlijk erg blij mee

Nu ga ik even wat decoratie materiaal maken.
Hoe bewaren jullie dit?
Ik gebruik nu mn taartbodems omdat het daar niet op blijft plakken en mooi stevig is

Tylose zorgt er voor dat de fondant sneller en harder/steviger 'uitdroogt' zeg maar.

.
it's really my day! Ik ben echt een sukkel, een biscuit recept voor 2x20 in een 26 pan gedaan