Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly


had mn broertje zo zn best gedaan om dat boek te kopen...
Maargoed we gaan em ruilen 
vooral met glazuur en andere dingen
Maargoed, wel leuk dat ze daar aan gedacht hebben
En heb je je eigen meptaartje al gemept?

(waarom dollars??? geen idee)


Kinke schreef:Die engelse fruitcakes zijn soms wel een jaar oud!!
Las net op DLT dat de taart van William en Kate 80.000 dollar kost(waarom dollars??? geen idee)
:
Dus die gaat erdoor.Esgaroth schreef:Wat een mooie taarten komen er allemaal weer voorbij!
Ik vond die van Ashley wel errug mooi, die paarse met dat wit, echt een prachtige combinatie!
En uiteraard de rest niet te vergeten, wat hebben jullie allemaal weer je best gedaan!
Vraag: ga dadelijk een taart vullen met mascarpone/aarbeien/chocola.
heel leuk, had bij de Lidl een reep witte chocola met aarbeiencrunche gevondenDus die gaat erdoor.
gebruiken jullie echt het recept van DLT voor de mascarponevulling? want gelatine heb ik nl. niet in huis! Wel tortenguss, maar dat is volgens mij echt iets anders.
Ik was van plan om mijn mascarpone gewoon te mengen met de aarbeien en de chocola en dan te vullen.
Dat kan toch ook??
