Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
Falona schreef:LetsgoKelly schreef:Je kunt gewoon maken zoveel je wilt en de rest invriezen. Doe het een beetje op de gok, er zijn niet echt maatstaven voor.
Dit is de eerste keer dat ik iets ga proberen. Een richtlijn zou wel handig zijn. Dat het geen exact wetenschap is snap ik, maar er is toch een groot verschil tussen of ik nu ongeveer 50 gram nodig heb of een kilo. Ik zit er niet op te wachten om mijn toch al niet al te grote vriezer vol te stouwen met een hoop botercreme omdat ik veel te veel heb gemaakt terwijl ik dat ook had kunnen voorkomen door een meer gepastere hoeveelheid aan te maken.
Falona schreef:LetsgoKelly schreef:Je kunt gewoon maken zoveel je wilt en de rest invriezen. Doe het een beetje op de gok, er zijn niet echt maatstaven voor.
Dit is de eerste keer dat ik iets ga proberen. Een richtlijn zou wel handig zijn. Dat het geen exact wetenschap is snap ik, maar er is toch een groot verschil tussen of ik nu ongeveer 50 gram nodig heb of een kilo. Ik zit er niet op te wachten om mijn toch al niet al te grote vriezer vol te stouwen met een hoop botercreme omdat ik veel te veel heb gemaakt terwijl ik dat ook had kunnen voorkomen door een meer gepastere hoeveelheid aan te maken.
Kinke schreef:gaaaap....goedemorgen..
ik begin de dag direct met 2 vragen
hoe zouden jullie een voskleur maken?
en als je een koetje bovenop de taart wilt plaatsen, moet je dan de taart ook stutten?