Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly

Ik heb vroeger te weinig met klei gespeeld denk ik...
Dit ga ik echt een keer maken! Ik heb al weer een cakemix uit Amerika (Angel Food cake) klaar liggen om te bakken

ik ga morgen naar rattenweekend, en daar zijn een hoop vrienden en daarom moest er een rat op de taart
Ben er beren trots op en heb zo'n 5 uur aan de taart gewerkt
! 

in dit geval remi van rattatoulliiiii

poedersuiker met een beetje water word een glad papje, als je dat er overheen smeert word hij glimmend


Mocca schreef:Hmm, poedersuiker met water lijkt me toch niet zo'n heel goed plan, daar wordt de marsepein toch zacht van op een gegeven moment, dan gaat het smelten.
maar de taarten moeten straks ook weer vervoerd worden voor die verjaardag. dus ook iemand daar tips voor?
Maar wel glimmen als in glitteren, dat is dan weer wel leuk. 



