Mocca schreef:Hmm, poedersuiker met water lijkt me toch niet zo'n heel goed plan, daar wordt de marsepein toch zacht van op een gegeven moment, dan gaat het smelten.
nee, heb eigelijk niet gemerkt dat het ging smeltsen... wel werd de taart bobbelig en zat de taart niet meer mooi strak in het marsepijn. Toen zat het smeerseltje er nog niet op....
Ik moest deze taart een dag van te voren maken, hoe doen jullie dit? hoe gaan jullie het bobbelige tegen? het was namelijk niet echt strak meer, maar over een tijdje moet ik taarten maken voor de verjaardag van jamilla(dochter van collega) en dan mag het dus niet bobbelig zijn! iemand tips?
en ook iemand tips wat betreft het vervoeren van de taart? ik had hem in een taart doos, maar t ging onwijs scheuren enzo, echt niet mooi
maar de taarten moeten straks ook weer vervoerd worden voor die verjaardag. dus ook iemand daar tips voor?
En Nienke, nee het word niet dof, t blijft super mooi glimmen.