Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
MamaMiesje schreef:@Mayo:
Hoe oud zijn die kids? Waarom anders niet beide mogelijkheden? Uitstekers en de lolly?
Neem je voorgekleurde marspein of laat je ze ook zelf kleuren? Als je dat laatste doet; laat ze dan een bepaalde hoeveelheid (half pakje bijvoorbeeld) zelf mengen, ieder een andere kleur, en daarna met zn allen samen doen met de gekleurde marsepein. Zo heb je het minste verlies/veel verpakkingen open en toch allemaal verschillende kleurtjes.
En het gaat maar om 4 CC's p/p. Ik kleur zelf wat kleine hoeveelheden de avond daarvoor. 
Maargoed, om dat ik vaak voor familie maak sponsort mama soms mee
Esgaroth schreef:liloenstitch schreef:Doe je dan gewoon 1 laag met aarbeienvulling en 1 laag met opgeklopte slagroom? Is slagroom zo stevig dat je er een stuk biscuit op kan leggen?De andere met verse-aardbeien-met-slagroomvulling komt zondag.
Mayo schreef:OF zijn die bloemlollies met fondant? Want dan moet het uitharden neem ik aan?
.
). Het langste dat ik het bewaard heb is 1,5 week. Dus dat gaat zeker lukken
Maar ik wilde daar eigenlijk biscuits in maken, maar dat kan niet, of wel?
Maar ik denk het niet, daar is de mix niet stevig genoeg voor, want het kan dus onder de rand door
Gewoon een keer proberen denk ik, of met bakpapier ofzo..