Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
dus erg tevreden..
*4 uur werk voor niets*
en deed niets anders dan normaal geloof ik) dus whop, de afvalbak in.. nieuwe vulling gemaakt, taart gevuld, afgesmeerd en hij stond strak in de koelkast 

Al met al was ik blij met t eindresultaat..
Liezel1 schreef:hmmzz, ik heb rood en zwart hier gewoon zelf gemaakt...
Het kost wat tijd en je moet idd aardig wat kleurstof gebruiken, maar het is ook weer niet zo dat er een kwart potje ofzo in gaat....
en toen was ie nog niet donker genoeg naar mn zin







Denk niet veel 
Chernique schreef:Waarmee kleuren jullie royal icing?
Met dezelfde kleurstoffen waar je marsepein/fondant mee kleurt? (http://www.deleukstetaartenshop.nl/imag ... ourseu.jpg)
En aan welk recept geven jullie de voorkeur?
1. eiwitpoeder
water
poedersuiker
2. Eiwit (dus van een echt ei)
Poedersuiker
1234 schreef:Oohjaah ik heb net ook voor het eerst fondant gekleurd, maar ik krijg totaal geen donkere kleuren!! Alleen maar lichtgroen (met Leaf Green) en roze (als ik Christmas Red gebruik).
Heb er al aardig wat kleurstof bij gedaan telkens maar hij bleef licht (nja steeds ietsjes donkerder maar niet veel).
Misschien dat ik zo nog meer kleurstof erbij doe maar weet niet of dat goed is