Mayo schreef:wereld schreef:In de koelkast omdat je marsepein slagroom hebt gebruikt
viel me even opmarsepein slagroom? Gok dat je alleen slagroom bedoeld?
Hahaha idd... hoe ik nou bij marsepein kwam haha
Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
LetsgoKelly schreef:Oh nee, dat is als ik op betalen druk zeg maar. Een totaalsom. De factuur heb ik nog niet. Ik ga gewoon betalen en zie wel hoever ik kom.
Super bedankt voor alle antwoorden!!
Kan het niet met een gewone bankpas met maestro erop?
nena123 schreef:Ik ben ook altijd gemiddeld een uurtje of 2 zoet met een taart hoorMayo schreef:Dat doe je nog snel dan, ik meestal wel wat meer. Zie je dat bij jou niet terug in de afwerking? Of heb je geen uitgebreide decoratie?
Het was onze eerste taart en aan het eind waren we er ook helemaal klaar meeStraks plaats ik foto´s dus dan kan je even kijken. De taart was trouwens voor mijn oudste zus, we waren er om 24.00 uur klaar mee en hebben hem maar gelijk gegeven, het was toch 24.00 uur geweest
meikemarieke schreef:ik heb nog een vraagje, ik ben nu mn biscuit aan het bakken, zondag ga ik decoreren en maandag opeten, hoe kan ik dan het beste mn biscuit bewaren? Heeft het zin om um daarvoor in te vriezen? Of kan ie wel 3 dagen in de koelkast?