
Ik probeer inderdaad ook graag nieuwe dingen! Ik vind een bepaald menu volgen altijd lastig, want dan heb ik altijd dingen te veel of te weinig aan het einde van de week, maar ik kies ongeveer 3 tot 5 recepten per week uit van the Green Happiness om te maken. Deze week heb ik 'appeltaart' op brood gemaakt uit de oven (speltboterhammen met een mengsel van ongezoete appelmoes, een kleine appel, kaneel, rozijntjes, amandelmelk, pure chocolade), auberginerolletjes met zelfgemaakte hummus, een 'ontbijttaart' (rode vruchten, geraspte wortels, ongezoete amandelmelk, boekweitvlokken, havermout, kokosolie), rode-kool-sandwiches, zoete aardappel-lasagne en nog veel meer gemaakt! Echt leuk om mee te experimenteren!
Dus ik verheug me nu al op nieuwe recepten voor aankomende week!
Des te meer vegan producten ik leer kennen, des te meer ik langzaam in mijn levensstijl kan opnemen, dus ik ben benieuwd. Ook wil ik weer meer gerechten met tofu proberen te maken.
Eindelijk dus een goed alternatief voor tonijn gevonden, dat ik na al die jaren toch wel erg miste! 
dus was bezorgd. Eerste beker was ook wel heel erg wennen, maar de tweede smaakte al best wel oke prima.
"
)
Ik hoop dat zelfgemaakte seitan dat niet doet, want verder smaakte het super