Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
Esgaroth schreef:Onee!! Dikke CRAP zooi!
Ben ik voor mijn boer een verjaardagstaart aan het maken (de stropdastaart).
Mooi gevuld, eerste laag een dijkje van BC choco met gestampte M&M's, laagje zwitserse room met daarop wat perzikjes, tweede laag een half dijkje van BC choco (hij was op!!) en chocolademousse.
Afgesmeerd met Nutella (doe ik NOOIT meer, halve taart trek je ermee kapot).
Mooi marsepein gerold, erop gelegd en wat denk je? TE DUN GEROLD!!
Dat geloof je toch niet? Nu ligt alles er al op, maar op sommige plekken zie je de Nutella er een beetje door, en op andere plekjes is ie kapot gegaan, en heb ik er een klein stukje op moeten plakken.
Iemand een briljant idee hoe je dit kunt herstellen, zonder de hele haffel eraf te halen en weg te smijten? Is toch een halve kilo marspein, dat gooi ik liever niet weg...