Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
_Mara_ schreef:EstherMe schreef:Net het appelnotenbrood in de koelkast gezet, klopt het dat het een hele stevige massa is??
het staat nu afgedekt met een theedoek
Het moet nog wel 'vloeibaar' zijn, niet echt deeg-deegachtig. Maar het is zeker een stuk steviger dan 'normaal' cake beslag.
wat kan ik er nu het beste bij gooien??
zo eens beginnen met het grondig ontvetten van een schaal EstherMe schreef:_Mara_ schreef:Het moet nog wel 'vloeibaar' zijn, niet echt deeg-deegachtig. Maar het is zeker een stuk steviger dan 'normaal' cake beslag.
hmzzz bij mij is het niet echt vloeibaarwat kan ik er nu het beste bij gooien??

Citaat:Dat zou super zijn Jans! Kunnen we m lekker snel terug vinden Mara, beheer jij onze receptenpagina dan?
Helemaal mee eens 
AAARRGH
Onze oven is dan niet echt stuk, maar toen ik mijn bodem eruit haalde vond ik wel dit: 

-
) nog vast
ik kan hem morgenavond pas afbakken.. anders een scheutje melk erdoor of water als het niet vochtig genoeg is? of kan ik dat dan beter morgenochtend doen als ik m morgenavond in de oven doe 
ben benieuwd! 
we hadden een verjaardag
of hebben jullie nog tips wat ik echt een keer heb MOETEN bakken omdat het ZOOOO lekker is?
Ik ga zo naar de winkel voor ingrediënten en bakken maar!