Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly

Falona schreef:Ik heb het eerlijk gezegd nog nooit met crisco geporbeert. Wist niet dat dat kon
Maar dat is misschien wel een idee voor wanneer de bakspray op is. Ik heb alleen ook geen siliconen kwast of iets wat daar op lijkt.
Vroeger bij cake en appeltaart bakken etc smeerde ik de vorm in met boter

Ach en als het niet lukt maak ik er cakepops van
Succes!

)
Had nog wat fondant over, dus daarmee huidskleur gemaakt voor de borsten. En ben begonnen met het kleuren van het marsepein. Al lang geen marsepein gebruikt, dus dat is wel opeens heel anders zeg! Maar goed, een deel is nu gekleurd. Eerst eten en daarna verder kleuren. Dan kan ik gaan bekleden
En dan hopelijk vanavond nog even een stampertje boetseren.
Toch wel even mee bezig geweest
Denk dat ik er een winters taartje van ga maken, klopt wel met het weer nu



Ik zit ondertussen al een paar dagen op mijn bestelling te wachten van DLT.. duurt lang dit keer.. 

prachtig!
