
Weet iemand of je zelfgemaakte slagroomtruffels ook buiten de koelkast kunt bewaren (in een bonbon doosje)?
Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly


sorry dat ik zo kwam binnen vallen maar ben zeer nieuw schirig
Pr_BillyBoy schreef:Halllo
ik lees al een tijd mee in dit topic en wat vind ik dit gaat zeg!
respect zeg voor alle taarten die jullie maken ik vind het super gaaf
na aanleiding van dit topic wil ik dit zelf ook wel eens gaan proberen! alleen ik heb een vraagje waar kan je marsepein kopen voor over de taart en waar kan je de creme vulling kopen?sorry dat ik zo kwam binnen vallen maar ben zeer nieuw schirig
alvast bedankt
. Pr_BillyBoy schreef:Halllo
ik lees al een tijd mee in dit topic en wat vind ik dit gaat zeg!
respect zeg voor alle taarten die jullie maken ik vind het super gaaf
na aanleiding van dit topic wil ik dit zelf ook wel eens gaan proberen! alleen ik heb een vraagje waar kan je marsepein kopen voor over de taart en waar kan je de creme vulling kopen?sorry dat ik zo kwam binnen vallen maar ben zeer nieuw schirig
alvast bedankt


) En wat er bovenop ligt? witte chocolade snippers?Pr_BillyBoy schreef:ontsettend bedankt!
ik hou jullie topic's even bij en lees vooral mee!
en ga een keertje een taart bakken
kijken of ik dat kan haha
dank jullie wel
die kan ik zeker gebruiken


, zodat dit de enige foto is die ik heb, vlak voor het aansnijden...
ik was erg erg tevreden over, en Gijs was helemaal super-poke-blij
) ?
ik snap het! ponygekje21 schreef:Kan iemand mij vertellen wat de bovenste afwerklaag voor iets is op de onderstaande foto? Is dat glazuur of iets van witte chocolade? ( ben nog maar een beginnende taartenbakster ) En wat er bovenop ligt? witte chocolade snippers?
hier de foto: http://huis-inrichting.marktplaats.nl/k ... n-set.html
alvast bedankt!
Zo kon iedereen gewoon kiezen welke taart hij/zij wilde hebben.
Ik had bedacht dat Gijs dan nog iets tastbaars aan de taart overhield 