Oehoe wat apart groene pannenkoek. Eerste foto ziet er niet zo lekker uit, foto 2 weer wel haha
Mijn avondeten (en nu zit ik volll)
Leffroi
Berichten: 4657
Geregistreerd: 01-03-08
Geplaatst: 28-05-16 18:26
Avondeten. Mijn favoriete maaltijd van de dag Dit keer een meergranenbaquette met een dun laagje knoflooksaus, notenkaas, lenteham, komkommer, paprika, tomaat, een eitje en wat vers gesneden peterselie Hij was goddelijk!
mariekeoo
Berichten: 3678
Geregistreerd: 09-05-10
Woonplaats: Zuidhorn
Geplaatst: 28-05-16 18:28
Vliegtuigeten
millennium
Berichten: 2590
Geregistreerd: 07-05-06
Geplaatst: 28-05-16 22:56
Ik zie weer heerlijke dingetjes voorbij komen!
Hier friet uit de airfryer, paddestoelen, groene asperges, salade met allerlei soorten tomaten, lekkere buffelmozarella, komkommer, andijvie en pesto. En nog een chippolata worstje maar die zat nog in de pan.
En als toetje bananen royale vd jumbo met aardbeien
PanamaD
Berichten: 5647
Geregistreerd: 06-03-11
Geplaatst: 29-05-16 15:44
Ik eet mijn favouriete voedsel weer! Advocado met zout en peper. heb er al 1 op toen dacht ik pas aan de foto.
kan inderdaad op mijn telefoon geen foto's zien, op mijn laptop wel
Marije_jiplover
Berichten: 26519
Geregistreerd: 14-01-02
Woonplaats: Ergens onder de zon...
Geplaatst: 29-05-16 18:10
Dit waren de asperges met gepofte aardappel en kipdijrol vd bbq van gisteren.
Dit is mijn kop home made groentesoep zonder pakjes of bouillonpoeder of -blokje.
Eerst groente-bouillon zelf maken door gesneden (soep)groenten even te fruiten en vervolgens te overgieten met water. Dit aan de kook brengen, beetje zout toevoegen, 1,5 uur laten pruttelen. Lekker om hier ook tuinkruiden als takje rozemarijn, thijm, laurier aan toe te voegen. Na de 1,5 uur gepruttel giet je de boel door een zeef. De bouillon vang je op, tot pulp gekookte groente is afval.
Bouillon af laten koelen. In de koude bouillon doe je runderpoulet en breng je het geheel weer aan de kook. Weer 1,5 uur laten pruttelen.
Daarna gesneden (soep)groenten toevoegen, en zelf gedraaide en voorgebakken kleine gehaktballetjes. Naar smaak zout en peper of tabasco toevoegen. Klaar!
Ik kook meestal de groentebouillon op zaterdag na de boodschappen en maak er dan op zondag de runderbouillon van en maak daarna de soep af.
Er komen echt toffe gerechten hier voorbij! Maar af en toe dan een gewone boterham. Vind de 'apartere' gerechten of met een mooie opmaak eigenlijk veel leuker om te zien
Banyu
Berichten: 12529
Geregistreerd: 28-07-10
Geplaatst: 30-05-16 18:13
Hier weer bloemkool kerrie op. Postte ik al eerder in dit topic.
Nou vandaag de zoete aardappelstamppot met kippenpoten gemaakt. de stamppot half opgegeten, niet zo'n succes. De kip daarintegen heerlijk! Was smokey chicken van maggi (braadstomen)
Lay_D
Berichten: 4106
Geregistreerd: 16-12-11
Woonplaats: Overijssel
Geplaatst: 30-05-16 18:27
Vanmorgen ontbeten met een boterham met pindakaas, lunch was een kom tomatensoep.
Avondeten, zelf gemaakte aardappelparten met schil gekruid met zeezout en paprikapoeder en kastanje champignons, ijsbergsla met komkommer,tomaat en een honing-mosterd dressing en een saté schnitzel.
En ik had nog zelf gemaakte knoflooksaus bij de aardappel-parten.
Lekker buiten patatjes gegeten! Hadden echt geen energie meer om te koken
Eefske
Berichten: 4747
Geregistreerd: 26-02-05
Woonplaats: Rotterdam
Geplaatst: 30-05-16 20:00
De vis ziet er niet uit maar dit was heerlijk! Knoflooktomaten uit de oven met krieltjes en courgette (met tijm en verse peterselie) en vis volgens dit recept:
Mijn lunch vandaag; Quinoa met champignons, ui, spinazie, tomaat en feta
Ramiro
Berichten: 797
Geregistreerd: 24-03-05
Woonplaats: Limburg
Geplaatst: 31-05-16 09:50
hhmmm quinoa vind ik heerlijk.
Weer twee van onze maaltijden:
Varkenshaas met couscoussalade, champignons en rode wijnazijn sausje ja het vlees is erg rauw, vind ik heerlijk. heb al een preek gehad van mijn moeder, zal het volgende keer iets verder garen
tarwly met kalkoen, paksoi, bonen, erwten en een knoflook gember saus