Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
Jolien87 schreef:Hey, wat een leukerd jasmijnz!
Het beste kan je van boven naar beneden bekleden waarbij je stukje bij beetje steeds verder naar beneden werkt. Pas als de ene laag helemaal rondom strak ligt ga je verder naar beneden werken. De laatste plooi onderaan is altijd het lastigst. Gewoon veel geduld hebben en desnoods weer opnieuw een stuk naast de plooi weer een beetje omhoog halen, ookal lag deze al mooi strak. Zo kun je namelijk het overtollig marsepein of fondant in de plooi gelijkmatig uitvegen.
Daar de gouden regel: altijd omhoog wrijven met je handen, anders kan de bekleding gaan scheuren.
liefpaardjee schreef:de meeste dingen heb ik sws al in huis en we hebben ook een hele planning gemaakt.
we zijn der achter gekomen dat er 48 cakejes te gelijk de oven in kunnen, meer bak
vormen passen er niet meer in. Heeft iemand nog tips waar je betaalbaar fondant of
marsepein kan vinden, en hoeveel zou ik nodig hebben want ik had pakjes van 250
gram en die koste 2,50 (was marsepein)?