Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly

:


(nooit gezien iig) Rinske schreef:Een paar uur zou ik hem met dit weer wel in de koelkast laten staan.
Jolien: tipje: zoek eens tutorials over afsmeren op op Youtube. Je hebt nu je (palet)mes horizontaal tegen de zijkant van de taart gehouden, dan kun je nooit een strakke afwerking krijgen. En op de bovenkant je mes juist horizontaal er overheen strijken.
Dit gaat een hele kluif worden om glad te krijgen.
. Kijk gewoon wanneer de botercreme goed is uitgehard, dan is hij goed.
Rinske
I love gumpaste! Om te decoreren, net voor het eerst gedaan en hoewel het nog wat oefening vereist, ben ik erg blij met dat spul! Nu dacht ik ergens gelezen te hebben dat je gumpaste wel in de koelkast/vriezer moet bewaren?

.
(iets te hard, waardoor de roomkaas tegen de muren en op de stoelen zaten.
) Patriciavt schreef:Ik smeer af op een glazen draaiplateau.. IDEAAL!!

) SpikkelFire schreef:Het valt wel mee, net even 1 geproefd. Je hoeft niet eens een hele grote hap te nemen, hij ziet er op de foto groter uit dan in het echt denk ik.Ik kon iig netjes eten zonder bordje en te knoeien. Nou en dat wil wat zeggen!
Goeie tip! Maar ik heb geen contant geld meer, ohneeee ik ben verloren!

*