
Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
Toad schreef:vandaag weer wilde zalm gegeten met wortel en prei. Hmm, dat is zoo lekker!
VogeltjeM schreef:Ik heb iets lekkers gemaakt joh gisteren!!
3 eetlepels melk/water
1 eetlepel cacao
65 gram pindakaas (de goede variant dan)
30 gram zemelen
150 gram havermout
Evt beetje honing
In een klein pannetje de melk aan de kook brengen, dan van het vuur de pindakaas etc erdoorheen roeren (beginnen met de cacao en pindakaas). Doe het mengsel in een vierkantevorm en zet het een paar uur in de vriezer. Dan kun je er koekjes of repen van snijden. Serveren uit de vriezerhet is niet hard bevroren ofzo, en ik merk dat het weer uit elkaar valt als het ontdooit
Echt een aanrader!! Smaakt een beetje naar een lionreep.
CleovG schreef:Ik heb een lekkere snack voor vanmiddag in de oven staan
Dunne plakjes granny smith appel met honing eroverheen. Half uurtje in de oven. Ruikt al erg lekker!
Toad schreef:Ik eet ook vrij veel diepvriesfruit. Zeker 1 doosje per week. Ik doe het vaak door de kwark, maar dan gaat het fruit wel eerst even in de magnetron. Ook in smoothies is het erg lekker, en de mango smaakt goedDe aardbeien niet vind ik (erg slap).
Trouwens, ik had laatst voor het eerst sinds tijden weer biologische wilde zalm gegeten. Wat een verschil in smaak zeg! Echt heel smaakvol en stevig van structuur. Lijkt echt niet op de 'normale' diepvrieszalm. Ik las ook dat er in wilde zalm 4 keer zoveel vitamine d zit als in kweekzalm.