
Taarten maken is niet goed voor de lijn
wat is die fondant van FC toch lekker, jammie...kan ik zo wegkanen.... *ben ik erg?* Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
, en botercreme eet ik ook zo op
.
ook al smaakt de biscuit mix niet apart. Botercreme kan ik zo een hele lepel naar binnen werken. Dus mensen die zeggen: oh dat valt me zwaar.....had ik dat maar
. prakkie schreef:OK, thanx. Was idd van plan om pure chocolade te nemen, omdat me dat lekkerder leek bij de pistachevulling. Maar dan neem ik wel een reep met niet te veel cacao erin, dan is het wat minder overheersend. Doen jullie er ook wat strepen inzetten zodat het makkelijker snijden is of is dat geen probleem?
En overall glitters natuurlijk hahaha!
dancertje schreef:nou mijn cupcakes verwacht er niet te veel van vind taarten maken leuker:P
volgens mij had ik ze te vol gegooit waardoor de veel te bol werden maarja
http://i56.tinypic.com/28ldsuv.jpg
http://i53.tinypic.com/nzklmq.jpg
Ik wil een heel simpel taartje maken met een laagje fondant erop en wat bloemetjes, puur als eerste probeerseltje... Ik heb ook alleen maar 1 uitstekertje en een deegroller
Heb alleen zo'n vaag vermoeden dat het daar niet bij blijft 
!! prakkie schreef:Had even een mail naar patidess gestuurd en net een reactie gekregen:
het beste is om de patidess toe te voegen aan de mix met het water. Dus kan er gewoon bij alls extra.
Dan weten jullie dat ook gelijk, mocht een van jullie het een keer willen doen.