
Taarten maken is niet goed voor de lijn

Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
prakkie schreef:OK, thanx. Was idd van plan om pure chocolade te nemen, omdat me dat lekkerder leek bij de pistachevulling. Maar dan neem ik wel een reep met niet te veel cacao erin, dan is het wat minder overheersend. Doen jullie er ook wat strepen inzetten zodat het makkelijker snijden is of is dat geen probleem?
dancertje schreef:nou mijn cupcakes verwacht er niet te veel van vind taarten maken leuker:P
volgens mij had ik ze te vol gegooit waardoor de veel te bol werden maarja
http://i56.tinypic.com/28ldsuv.jpg
http://i53.tinypic.com/nzklmq.jpg
prakkie schreef:Had even een mail naar patidess gestuurd en net een reactie gekregen:
het beste is om de patidess toe te voegen aan de mix met het water. Dus kan er gewoon bij alls extra.
Dan weten jullie dat ook gelijk, mocht een van jullie het een keer willen doen.