Heb net al een leuk lijstje samengesteld op taart en decoratie. Zat al aan de 51 euro...

Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
oneiros schreef:Ik heb een 20 cm springvorm geleend en ben nu op zoek naar de site waar ik de hoeveelheden van mijn 24 cm sprongvoem vandaan heb. Die kan ik alleen niet meer vinden. Voor 24 cm gebruik ik 330 g mix, 5 eieren en 33 ml water. Wie kan mij aan de hoeveelheden en baktijd voor de 20 cm helpen?
1234 schreef:MamaMiesje schreef:He wat een gaaf snijding
Welke supermarkt ben je geweest in N'horn? (Ik zie nu waar je woont, dan was je een eind onderweg zeg)
haha zie net deze zin
Ben weekje op vakantie in Bad Bentheim, mwhaha
Nordhorn is daar 20 minuutjes vandaan xD Dus gingen daar ff shoppen
Ben niet zo gek om 2 uur te gaan rijden voor die taart-spullen hoor, hahah
melanie_h schreef:Zal ik als ik strakjes aan die vlinders wil beginnen Tylose door de fondant mengen of worden ze ook wel hard als ik dat niet doe en zoja welke verhoudingen moet ik aanhouden met mengen van tylose?
Jaime_ schreef:1234 schreef:
haha zie net deze zin
Ben weekje op vakantie in Bad Bentheim, mwhaha
Nordhorn is daar 20 minuutjes vandaan xD Dus gingen daar ff shoppen
Ben niet zo gek om 2 uur te gaan rijden voor die taart-spullen hoor, hahah
ponygekje21 schreef:Kan iemand mij vertellen hoe ik het beste zelf aardbeienbavaroise kan maken? Ik wil de bavaroise mix van de webshop bestellen.. Daarbij moet ik slagroom en water mixen en dan naar eigen smaak maken. Hoe krijg ik de lekkerste aardbeienbavaroise? Met verse aardbeien?