Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
Mayo schreef:Biscuitbeslag moet je zeker 10-13 minuten mixen wanneer alle ingrediënten erin zitten. Temperatuur van de oven laat je oplopen per 10 minuten (bijv voorverwarmen op 150 graden, in de oven, na 10 minuten 165 graden, na 10 minuten 175/185 graden voor de resttijd.
Hoezo na het bakken 20 minuten in de oven laten staan? Dan bakt het nog door. Ik bak +/- 40 minuten (wel controleren of het gaar is) en haal dan het biscuit uit de oven er stort het op z'n kop direct uit op een rooster om af te koelen.
http://www.deleukstetaarten.nl/index.ph ... sisbiscuit
Maya schreef:Zit je nu in Dronten? Bakker heeft wel marsepein, maar da's ongekleurde / blanke. Je kunt daarna naar de drogist gaan die op de hoek zit, tegenover die Kaaswinkel / Wereldwinkel aan de ene kant, en andere zijkant daar tegenover zit zo'n elektra winkel. Daar heb ik toen ook kleurstof gehaald
Exodus schreef:Whoehoehij is gelukt haha.
Niet te geloven. Ben echt blij. Nu moet ie afkoelen en dan kan ik met de vulling en de fondant aan de slag. Ik ben erg benieuwd.
Hoe lang duurt het voordat zo'n taart goed genoeg afgekoeld is?