Ik heb mijn opdracht ook af.. 72 cupcakes met bedrijfs logo
Deze topping is met banketbakkerrooms en een deel botercreme... Het recept van Rudolf van Veen wat hier eerder voorbij kwam....maar ik vind hem niet zo geslaagd, hij is wel lekker hoor maar minder geschikt om te mixen met BBR en BC...
Het is ook een gel hè, niet echt zo vloeibaar als water. Dat scheelt natuurlijk ook erg veel. En je hebt er maar heel weinig van nodig. Behalve voor zwart en rood, maar die koop ik voorgekleurd
Wauw die koe! Hele strakke cupcakes. Doen jullie cupcakebeslag (niet van een kant-en-klaar mix maar met bloem etc) ook weleens in een taartvorm & waar moet ik dan rekening mee houden?
Dankjewel TinkerTom maar dan ben ik meer op zoek naar een lekker recept voor chocoladetaart waar ik geen mix voor nodig heb. Ik had de chocoladecupcakes van het DLT forum geprobeerd en die waren erg goed bevallen dus ik dacht misschien kan ik daar die taart wel van maken maar dat gaat hem dus niet worden.
De Cupcakes zien er ook goed uit TinkerTom! Net de Bc van de groene lijkt niet zo glad op de foto? Maar dat lijkt misschien zo.
De milkywayvulling lijkt mij wel lekker, ik ga hem combineren met de baileysvulling voor mijn mama's verjaardag. Geen idee of het te eten is, maar mijn ouders eten toch alles op, alleen al omdat ik het gemaakt heb haha
klopt dais, die ene lading is een topping van botercreme en banketbakkersroom...echter krijg je die banketbakkersroom niet mooi smeuig en glad en krijg je een beetje een schiftings idee... de andere lading is enkel botercreme met gesmolten chocolade en die is mooi smeuig en glad...
Ah ja ik had dat idd gelezen, maar wist niet dat het zo ook te zien was. Dus botercreme met banketbakkersroom geeft een beetje schiftingsidee, goed om te weten. Hoe lang heb je die geklopt als ik vragen mag?
dat is bij mij ook altijd hoor, dat ze er zo hoog bovenuit komen!
Als je ze uit de oven plukt, even met vorm en al ondersteboven op een rooster zetten en een zwaar iets (houten plank ofzo) erop leggen. Dan zakt het weer helemaal terug in de vorm en kun je de vorm eraf halen en op het rooster af laten koelen.
Mooie creaties komen er weer voorbij. Afgelopen weekend heb ik petit fours gemaakt voor iemand anders, helemaal vergeten om foto's van te maken. Maar het was erg leuk om te doen dus die maak ik vast nog wel een keer.