Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
LauraMc schreef:Hey mensen!
Ik ga straks beginnen aan mijn eerste taartje, maar ontdekte net dat et handiger is om biscuitmix te hebben. Dit heb ik helaar niet besteld, kan ik ook gewone cakemix gebruiken?
Bereid je er wel op voor dat het heel zwaar op je maag gaat liggen met cake
water laat marsepein smelten, dus het wordt een natte smeltende homp. Annemiekbram schreef:Ik heb ook gewoon zo'n potje besteld bij DLT... kost iets van 2,95 ofzo..nou dan vind ik t wel best. Volgens mij kun je daar heel lang mee!
Ben nu bezig met een taart met 1 laag:
Mona Chocodreams chocolademouse met crispy white chocolate
En 1 laag:
Werthers original met slagroom
Ga het spul denk ik afsmeren met duo penotti.
Het is een hartvorm voor een vriendinnenavondje..iemand enig idee wat ik erop kan maken?


)
Hoort er gewoon bij!