Naar recept van mn werk

Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly

! Kan trouwens ook gewoon met witlof. Recept was met gorgonzola, zure room, honing en noten. Ik kon geen gorgonzola vinden, dus heb een willekeurige blauwaderkaas gebruikt. Nootjes zijn geroosterde pistachenootjesvgeworden
. En mijn toevoeging zijn de kipgehaktballetjes. Heerlijke combi, ga ik echt vaker maken

Yv_ schreef:Roodlof! Kan trouwens ook gewoon met witlof. Recept was met gorgonzola, zure room, honing en noten. Ik kon geen gorgonzola vinden, dus heb een willekeurige blauwaderkaas gebruikt. Nootjes zijn geroosterde pistachenootjesvgeworden
. En mijn toevoeging zijn de kipgehaktballetjes. Heerlijke combi, ga ik echt vaker maken
? De honing en de room zwakken de sterke smaak in in de oven trouwens wel behoorlijk af hoor. Maar het stinkt wel nog steeds ;’).
hoe doe je het verder? Alles bij elkaar en sudderen maar? Of oven? Anoniem schreef:Yv_ schreef:Roodlof! Kan trouwens ook gewoon met witlof. Recept was met gorgonzola, zure room, honing en noten. Ik kon geen gorgonzola vinden, dus heb een willekeurige blauwaderkaas gebruikt. Nootjes zijn geroosterde pistachenootjesvgeworden
. En mijn toevoeging zijn de kipgehaktballetjes. Heerlijke combi, ga ik echt vaker maken
Euhmmm.... Ik wil het toch maar niet. Of zou het met camembert ofzo ook kunnen?


Jilletje schreef:Anoniem schreef:Euhmmm.... Ik wil het toch maar niet. Of zou het met camembert ofzo ook kunnen?
Precies mijn gedachten![]()
Alleen dan ook geen camembert
Maar gezien de nootjes en honing misschien een geitenkaasje?
. Ik weet alleen niet of de combi kipgehakt en geitenkaas lekker is, maar je zou natuurlijk een andere lap vlees apart kunnen bereiden of helemaal geen vlees. Ik ga het volgende keer eens proberen, hou van geitenkaas
.