Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
Parkietjee_ schreef:Ja, ik had er hagelslag doorheen gedaan, pakt best goed uit.Ik ga er lekker slagroom en rood fruit ( aardbeien, framboos, kersen) tussen doen.
![]()
@Dancertje, ja is echt heel leuk om te maken. Makkelijk ook.

imd schreef:Parkietjee_ schreef:Ja, ik had er hagelslag doorheen gedaan, pakt best goed uit.Ik ga er lekker slagroom en rood fruit ( aardbeien, framboos, kersen) tussen doen.
![]()
@Dancertje, ja is echt heel leuk om te maken. Makkelijk ook.
Ideaal
Welk recept heb je gebruikt? Moet je niet eiwitten gebruiken die al een dag gestaan hebben ofzo?
Dat met die eiwitten heb ik niet gedaan.
Maarja, zo is ie geworden. Lekker vanavond bij de thee.
Kinke schreef:Groot gelijk Zon, en zo zullen ze hopelijk ook gaan bedenken dat dit soort taarten tijd kost en niet op het laatste nippertje besteld kunnen worden.
Ik zou best iedere week een opdracht willen hebben, maar bedenk wel dat als je niet ingeschreven bent bij de KVK, je officieel geen reclame mag maken en de belastingdienst krijgt ook steeds meer interesse in deze branche.

Lindas2 schreef:Wat een leuke koekjes! Heel netjes gedaan!
Dat koekjes recept is inderdaad erg lekker
Mag ik nog even jullie inzicht in kleurencombinaties![]()
Ik wilde de lavendel maken net als op de onderste taart maar wilde eigenlijk geen witte taart omdat het voor een verjaardag is en dan wel wat kleuriger mag zijn.. Wat zou er wel onder passen? Ik heb echt geen flauw idee.. Misschien heel licht paars ofzo? Heb echt al de kleurenkaarten door zitten spitten voor mooie kleuren...
Deze taart is dus niet van mij!
morgenvroeg laatste beetje afmaken voor haar verjaardag morgen avond! Falona schreef:Wat bedoel je met zacht? Biscuit is sowieso niet zo stevig als cake nee. Zeker een gevulde en bekleden taart verplaatst ik ook niet graag zonder dat hij op een taartkartonnetje of bord oid staat om te voorkomen dat hij helemaal uit elkaar valt.
hahaha
. Biscuit was ook gewoon 'gaar' toen het uit de oven kwam.
Tijdens het doorsnijden voor het vullen zie je eigenlijk meestal meteen wel of het gaar is of niet.
. Vraag me nog steeds af, zal het me óóit zal gaan lukken om het marsepein zo strak om
) , maar moet toch oefenen hé!
) taart (ben alleen vergeten een beetje poedersuiker eraf te halen)


hij moest druk zijn, want hij is voor een druk iemand en hij moest lentekleurtjes hebben en elfjes en bloemetjes en vlinders....lekker vol dus op een 20cm taartje. Gevuld met citroenbavarois en BBR, afgesmeerd met citroenbc.




Zulke leuke creaties komen daar uit voort zeg bij de kinderen!





