DoretteK schreef:Wie heeft er nog een leuke tip voor een voorgerecht?
Wel wat eisen...
Geen vis ivm menu 2e kerstdag
Geen carpaccio
Geen soep (wordt al gemaakt)
Liefst echt een receptje, niet te moeilijk en niet te duur
Geen courgette/aubergine
Bij voorkeur geen kaas
Ik had zelf nu een recept voor bladerdeegpakketjes met brie en appel gevonden. Lijkt mij echt heerlijk! Mijn broer en oom lusten alleen geen brie. Heeft er iemand wellicht nog een goede tip voor een andere vulling? Kan ik wel 2 verschillende maken eventueel.
Ik vind brood altijd wel lekker. Klinkt echt heel saai maar je kan er van alles en nog wat op doen! En dan bedoel ik natuurlijk wel stokbrood. En wat ook echt een topper is zijn pasteitjes met kippenragout! Echt een toppertje!!


Nu net wakker en zo eerst op stal aan de gang. Dat kerstgevoel komt dit jaar niet meer denk ik
maar was toch echt vleesloos. Niet dat ik dat eil maar het leek me een enorm lekker gerecht. En dat was het ook. Gewoon gebakken in een pan als "biefstuk" maar dan iets langer, 