![Haha! :D](https://boktimg.nl/s/biggrin.gif)
Moderators: Maureen95, Essie73, Muiz, Firelight, NadjaNadja
Hilary schreef:Lynn_Nikita schreef:Rauw gehakt werd vroeger veel gegeten, aar kun je wormen van krijgen
Vroeger toen ik bij de slagerij werkte kochten eer mensen dat, o op hun boterham te smeren ( soms met een rauw uitje erdoor)
Rauwe eieren zijn ook niet verstandig ivm salmonella, volgens mij. En beslag of deeg met rauwe eieren erdoor dus ook niet…
Moon10 schreef:ista schreef:Het is geen snack, maar sommige mensen kijken me raar aan: ik eet zilveruitjes bij mijn boerenkoolstamppot.
Rare mensen dan. Bij boerenkoolstamp hoort een zuurtje. Zilveruitjes, Amsterdamse uien, Piccalilly.....
karuna schreef:Heel heel slecht en doe ik alleen in de winter bij kou. Bij het verwerken van rundergehakt moet ik echt opletten dat ik niet eindig met een vleesloos gerecht en de gehakt met wat zout en peper al in mijn maag zit voor het bakken.Gelukkig eet ik het niet vaak.
En simpele droge toastjes uit een pakje, niks erop. Lekker