Morgen maak ik de soepjes voor erbij.

Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly

Dus de Wellington wordt een quiche
Volgende keer niet alleen naar de ingrediënten maar ook naar het recept zelf kijken.

pien_2010 schreef:Mag ik het recept BErdien, hij ziet er zo lekker uit en ik ben gek op verschillende soorten quiche.




pien_2010 schreef:Dit Kersttoetje gaan wij maken. Het kan met vega slagroom veganistisch gemaakt worden
https://www.francescakookt.nl/gerooster ... nilleroom/
Voor de munt ga ik pistache nootjes pakken, want munt reageer ik niet goed op. Lijkt me erg lekker en eenvoudig te maken.

Ze aten zelf vlees (met krieltjes en groente), maar dan echt maar een hele kleine portie vlees. Vond het super dat ze aan ons gerecht zoveel aandacht hebben besteed, dat het ook echt helemaal wat anders.