Anoli schreef:Langer bakken op een iets lagere temperatuur misschien rosslover?
Ik heb altijd harde kruidnootjes hoor
Ik had ze er al langer in gedaan, heel de tijd op 175 graden. Uiteindelijk zaten ze er 16 minuten in
Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
rosslover schreef:Anoli schreef:Langer bakken op een iets lagere temperatuur misschien rosslover?
Ik heb altijd harde kruidnootjes hoor
Ik had ze er al langer in gedaan, heel de tijd op 175 graden. Uiteindelijk zaten ze er 16 minuten in
LiannePuthzy schreef:
MonteKarlo schreef:Elinex304 schreef:
Die heb ik ook geprobeerd !
Het uiterlijk was mooi maar de cake erin echt ontzettend droog, ik denk dat ik niet genoeg boter had toegevoegd :p
En de kitkatten moesten bij elkaar gehouden worden met het touwtje want ik had teveel water bij het glazuur gegooid, dus ze gleden eraf![]()
[ Afbeelding ]
Liksteen schreef:Heb geen foto, maar mijn moeder had een cake gebakken, snijd ze hem open, zit er een heel groot gat in het midden![]()
Desty schreef:Het recept voor chocolade macarons die mijn zusje blijkbaar niet helemaal goed gevolgd heeft![]()
Hoe het eigenlijk er uit moet zien;
[ Afbeelding ]
Hoe ze zijn geworden;
[ Afbeelding ]
Resistance schreef:Ik vind dit zo'n leuk topic.
Zelf gaat het bakken me altijd wel goed af. Het enige vervelende is dat ik m'n fondant nooit goed op weet te meten, waardoor je dan een stuk onbeklede taart hebt... vreselijk vind ik het.