Monique1985 schreef:Verona ik zou idd wel vanielle suiker in de slagroom doen! Anders is het zo zuur! En je kan er wel mee afsmeren hoor als je er maar klopfix doorhebt!
Je kunt toch niet afsmeren met slagroom? Dan gaat het marsepein zweten.
Moderators: Maureen95, Essie73, Muiz, Firelight, NadjaNadja
MamaMiesje schreef:@wereld:
maar als ik mee zou bestellen en het wordt bijvoorbeeld bij jou thuis afgeleverd, dan heb ik nóg een keer verzendkosten naar míjn huis
MamaMiesje schreef:Voor mijn verjaardagstaart had ik trouwens de volgende 2 vullingen in gedachten:
-bokkepootjesslagroom
-héél dun laagje knapperige chocola met daar bovenop kersen-uit-pot
En qua marsepein: ik kijk ff wat ik nog over heb, qua kleuren
wereld schreef:Dames, met iemand van het taarten forum gaan we proberen met meerdere mensen een bestelling van First Impression molds te doen bij een buitenlandse site.
Als we dat met meerdere mensen doen kunnen we namelijk de hoge verzendkosten delen.
Op deze site hebben ze veel mallen, en ook best goedkoop.
Dus neem even een kijkje op deze site;
http://www.firstimpressionsmolds.com
En als je mee wilt doen stuur dan mij even een PB met je mailadres, dan geef ik die door aan degene die de bestelling gaat doen en dan krijg je van haar bericht...