meganvr schreef:Zijn er hier ook mensen die zelf seitan maken?Ik experimenteer regelmatig samen met paps omdat we bezig zijn met t opstarten van een eigen bedrijfje..
[ [url=m/smkQg2.jpg]Afbeelding[/url] ]
[ [url=m/M1tyVp.jpg]Afbeelding[/url] ]
Ik
maar al een paar maanden niet gedaan. Komt best nauw soms! Dat van jou ziet er goed uit, wat zijn jullie van plan? (Ennehh... stiekem ben ik wel benieuwd naar jouw bereidingswijze!)Ik gebruik het voor in tajines met gehaktballetjes en in worstenbroodjes (mengsel van seitangehakt en sojagehakt met gehaktkruiden en extra kokosolie werkt goed als worstenbroodjes vulling).
Ik experimenteer regelmatig samen met paps omdat we bezig zijn met t opstarten van een eigen bedrijfje..
Maar we gaan een cateringbedrijf starten (deels vega(n) en deels vlees) en volgend jaar gaan we een caravan ombouwen tot foodtruck. Het grootste gedeelte doet mijn vader maar hij is nog niet zo thuis in vega(n) eten dus help ik m daar maar bij

Hij eet dit absoluut niet: 

) kookte, heb ik dit gemaakt: