In pasta of curry doe ik vaak gewoon een paar handjes rode linzen. Vervangt gehakt best aardig wbt het mondgevoel, en kan direct meekoken met je pasta of rijst.
Dat zijn voor mij de makkelijkste dingen
                                                         Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
                                                         
 
IsaCalixa schreef:Hoi, ik weet niet of 't hier al besproken is (kon het niet zo snel vinden) maar wat vinden jullie ervan dat er laatst zo'n filmpje van een slachthuis rondging op social media (volgens mij van varkens die met stokken werden geslagen etc), en dat nu een aantal supermarkten niet meer willen samenwerken met dit slachthuis? Ik vind het erg schijnheilig. Ze doen het om een wit voetje te behalen bij de klanten maar er zijn net zo goed nog talloze slachthuizen die precies evenveel (al dan niet meer) dieren mishandelen en daar werken ze ongetwijfeld nog wel mee samen.
Maarja, dat is mijn mening..
                                                         [***] schreef:Ah top, zo snel al tips! Een vegetarische slager zit bij mij niet in de buurt. Misschien kan ik dat via internet bestellen.
Boterhamvlees is ook een goede! Ik eet eigenlijk elke dag vleeswaren op mijn brood......
Jumbo ga ik vanmiddag bekijken en bestellen. Ik eet eerlijk gezegd van alles, variërend van aardappels, groente en vlees tot Thaise curry's (favoriet) en pasta of vis. of Indiaas, Italiaans, Chinees enz.
 , gelukkig wel scharrelvlees, dus dat ga ik heel langzaam wel opmaken. 
 . En heb al geluncht. Vanavond ga ik een Thaise curry maken gewoon zonder vlees. Misschien een eitje erdoor (heb zelf kipjes).                                                         
 )en ik mag mij de trotse eigenaar noemen van: vegetarische kipstukjes, spekreepjes, braadworsten en rul gehakt van de Lidl. 
 . Geen idee hoe ik het dien te gebruiken/bereiden, maar google gaat mij helpen. 
 ) dat 2 dgn over de datum was in de koelkast dus die hebben we gisteravond gegeten. 
  
 
  .                                                         
 (zegt iemand die nooit brood eet,  maar oké. )                                                         
Margoooo schreef:Ja de 'overstap' kost even tijd, maar je zult steeds meer dingen ontdekken en je weg er in vinden!
 ken je Bosh! al? Hele lekkere recepten vind ik!