En maak je behalve taart dan ook foto's?
Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
En maak je behalve taart dan ook foto's?

Komt dus nog

odetteke schreef:Nou, het biscuitdeeg staat hier nu in de oven... alleen heeft mijn vent bij de ikea een glazen schaal ipv rvs gehaald... hopen dat die schaal het aan kan
En hij komt er op weg naar werk langsheen.
Ik heb het schema van felicitaart gebruikt en gerekent dus voor 1,7 liter. Daar kwam dan uit 4 eieren, 120 bloem en 120 suiker, maar in de oven blijkt dit niet echt omhoog te borrelen, en nu krijg ik zo'n platte bol
Als je trouwens cakebeslag gebruikt, wordt eht dan niet enorm zoet?
. Doe er alleen geen marsepein op, maar kleur het cakebeslag weer
.
Een mooie gladde onderkant wordt het dus niet. Hoe lossen jullie dit op? De naat onderaan afsmeren met botercreme? Of juist het gladde deel er af snijden? (lijkt me zo zonde
)
). Ik heb er dus nog nooit iets af hoeven snijden?
. Zitten overigens 6 kleuren doorheen, dus ben heel benieuwd hoe hij zal zijn als we hem aansnijden.
. 



Was die ook lekker?
En zonder poedersuiker, dus t wordt mooi glimmend ook 
Even een foto:
