Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
wereld schreef:Het afsmeren gaat aan de zeikant ook steeds beter bij mij, maar ik het zo een moeite met de rand, de hoek zeg maar...
Meestal brokkelt die scherpe rand van de biscuit af en krijg ik die niet glad afgesmeerd, dan zie je dat het raffelig en een beetje bobbelig is..
Lisette03 schreef:het mondje is niet zo, maar verder vind ik hem toch echt geweldig schattig
ik heb vandaag een strik gemaakt, fondant vind ik toch niet echt fijn werken, liever marsepein, maar ja dat ging niet met een strik, ik ben er wel tevreden over, vind hem best lief geworden'
Mayo schreef:wereld schreef:Het afsmeren gaat aan de zeikant ook steeds beter bij mij, maar ik het zo een moeite met de rand, de hoek zeg maar...
Meestal brokkelt die scherpe rand van de biscuit af en krijg ik die niet glad afgesmeerd, dan zie je dat het raffelig en een beetje bobbelig is..
Hoe strijk je de rand? Ik laat de rand redelijk met rust, daar haal ik zachtjes op het laatst even een vleug BC of iets langs