
ik gebruik de kapselmix van de sligro, vind hem echt heel fijn werken.
ik vul de vormen tot ongveer drie kwart en dan zijn ze mooi tot de rand als ze klaar zijn.
Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
MssMaris schreef:Ooooh TT![]()
helmaal gaaaaaf zeg! Mag ik die opslaan voor inspi voor als ik later groot ben? :p
Edit: Jolien, heb je al gegoogled? Als ik nl. Zoek op 'hoeveel biscuitmix in bakvorm' heb je echt al gelijk een paar bruikbare tips om dat te berekenen..
Patriciavt schreef:Pas het beslag gebaseerd is op 330 gr is dat voor een taart van 25 cm. gewoon verdubbelen zou ik niet doen, zo werkt t niet met biscuit bakkendenk dat je die tabel van dlt best kunt gebruiken maar dat je mogelijk je hoeveelheid water en ei aan moet passen..
Rinske schreef:Jolien, volgens mij ben je veel te moeilijk aan het denken. Pak gewoon een tabel, als je niet zeker weet of het genoeg is doe je er wat extra mix en een extra eitje bij, zo nauw komt dat niet. Ik zou niet het dubbele maken hoor.
prakkie schreef:Jolien87: Ik vul mijn bakblikken altijd tot 2/3 vd bovenrand.
Jolien87 schreef:Maar vergis ik me nou, of is het een kleine moeite om te zeggen hoe vol een springvorm moet zitten met deeg?
Jullie hebben daar meer ervaring in dan ik. Of verschilt dit ook weer per merk?