Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
russel schreef:Ik ben al 4 weken suikerarm en koolhydraat arm aan het eten en 2 weken geen vlees en vis...eet ik gisteren een gehaktballetje, van gehakt van de AH en die smaakt naar suiker....
Gek dat je dat niet proeft, maar als je weinig zoet eet, dan dus weer wel.
Suiker gebruiken ze om het vlees mooi te houden, sulfiet van vroeger mag niet meer....hoezo gezond???
Nevony schreef:Ik vraag me trouwens nog iets af over lijnzaad, want ik was daar gister een beetje over aan het googelen, maar ik weet niet zo goed hoe je dat nou moet eten. Want op de ene site staat dat je het moet fijnmalen, omdat je lichaam de harde korst niet kan verteren en je het dan dus eigenlijk voor niet eet, maar op de andere site staat juist weer dat fijnmalen slecht is, omdat de voedingsstoffen dan verloren gaan, Help!