ik word er steeds handiger in
Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
MarjanB schreef:poes schreef:Ja met kruidenkaas vind ik logisch maar met brie geeft mij dan weer errorDoet er mij aan denken dat ik nog een half potje Boursin heb waar ik nog wat moet mee bedenken...
Is ook lekker om champignons mee te vullen en in de oven te zetten
Granoek schreef:poes schreef:Wat is het eigenlijk?
Er is me verteld nooit op te zoeken wat het precies is dus ik heb dat ook nog niet gedaan



) uit! Vriendin van me eet dat dan op zondagochtend HEEL VROEG en dan met een laagje appelstroop eronder, schijnt een specialiteit te zijn... (maar gebakken appel kan natuurlijk ook) Haar moeder maakte het ook helemaal zelf. Echt zo'n klassiek iets uit de zuidelijke provincies vind ik dat. Hier zie ik het iig nooit, bloedworst ook maar sporadisch (maar dat vindt ik dan weer helemaal niks haha, die dikke plakken) prugelpiet schreef:[ [url=m/ZPIME7.jpg]Afbeelding[/url] ]
Lunch! Noodles met een zacht ei, scheutje kookroom en wat runderrollade.
Dat steel ik van je. Gewoon uit een supermarkt pakje, denk ik? Ik wil dit graag zelf eens maken zo "ramen style" maar om daar nou een uur voor te moeten knutselen met stukkies varkensvlees enz. daar zat ik niet zo op te wachten..
En konijn, dat heb ik nog nooit geprobeerd denk ik (alleen ooit wild zwijn, en pfoe, dat was echt fantastisch
).. Genietse met Kerst! _l_amanda_l_ schreef:prugelpiet schreef:[ [url=m/ZPIME7.jpg]Afbeelding[/url] ]
Lunch! Noodles met een zacht ei, scheutje kookroom en wat runderrollade.
Oooh, runderrollade, wat een goed idee!Dat steel ik van je. Gewoon uit een supermarkt pakje, denk ik? Ik wil dit graag zelf eens maken zo "ramen style" maar om daar nou een uur voor te moeten knutselen met stukkies varkensvlees enz. daar zat ik niet zo op te wachten..
![]()
vind lekker eten leuk, maar heb geen zin om er te veel tijd aan te besteden
dus dan maar zo 
