Zoolgangster schreef:Gelukkig was er koeienmelkpoeder beschikbaar, toen ik zelf als moedermelk fabriek niets meer produceerde zodra mijn babymensje 7 weken oud was.
Gelukkig zijn daar ook plantaardige opties voor
Citaat:Hoe gaan jullie ermee om als je ergens anders eet en er al Vlees op je bordje ligt? Als op een tosti, ik krijg op concour vaak een tosti met ham en kaas, met de boodschap dat ik de ham er zelf maar even af moet halen. Hoe gaan jullie daarmee om?
Ik zou het in principe niet bestellen (nou zou een tosti voor mij sowieso al lastig gaan, omdat ik geen kaas eet
Alleen een broodje onder het tostiijzer is een beetje treurig
). In restaurants waar niets plantaardigs op de kaart staat zou ik vragen of ze wat voor me kunnen maken. Dat is al een paar keer goed bevallen, zelfs in plaatsen waar je zou verwachten dat ze nog nooit een veganist in het echt hebben gezien (Woensdrecht bijvoorbeeld
).Ik maak me geen zorgen over of mijn vega-vreten op de zelfde plank/in de zelfde pan is klaargemaakt als dierlijke producten. Zolang ik geen geld uitgeef aan dierenleed is het goed

Ik had er één keer pompoencurry van gegeten, er staat nog een bakje in de vriezer met blokjes. Verder heb ik een flinke hoeveelheid pompoenhummus van de Groene meisjes (met komijn, jammie
, een pompoensaus waar ik morgen lasagne mee ga maken (van de Wakker Dier site) en een pompoenbrownie (ook van de Groene meisjes)

. Blijft niet zoveel meer over dan
- wel erg dat ik gewoon alle ingrediënten in huis heb