Ik heb altijd vruchtenyoghurt erin van Optimel (Jaaaa Phor, ik weet het, slecht ) maar dat zorgt er wel voor dat ik geen zoetigheid meer hoef toe te voegen.
De agavesiroop die wij hier kunnen kopen is ontzettend bewerkt en eigenlijk nog slechter dan gewone suiker. Onbewerkte agavesiroop is fantastisch, maar hier niet te krijgen. het is beter om gewoon honing te kopen, als je serieus wilt zijn koop je het van een imker bij jou in de buurt.
Ach, er is zoveel slecht, ik eet ook weleens slechte dingen hoor cayenne, vaak zelfs Maar agavesiroop komt m'n huis niet meer in
Cer
Berichten: 31989
Geregistreerd: 22-10-01
Geplaatst: 02-07-13 12:01
Ik heb t al gelezen, over die siroop...jammer.. maar ik ga t niet weggooien... Dan maar geen zoetstof meer tzt
Ik heb het toen ook niet weggegooit, heb het gewoon opgemaakt, maar daarna niet meer gekocht. Als je he ook proeft, proef je eigenlijk ook gewoon dta het niet natuurlijk is. Vond mezelf echt dom dat ik er niet zelf achter was gekomen
ayo
Berichten: 1338
Geregistreerd: 08-07-08
Geplaatst: 02-07-13 12:20
Cayenne schreef:
Ik heb altijd vruchtenyoghurt erin van Optimel (Jaaaa Phor, ik weet het, slecht ) maar dat zorgt er wel voor dat ik geen zoetigheid meer hoef toe te voegen.
Ja die bosvruchtenyoghurt vind ik de lekkerste in zijn soort, lekkere milde smaak, andere zijn altijd of te zoet of te zuur. Ook de vanilleyoghurt van Optimel vind ik erg lekker. Maar ik had nu gewoon magere yoghurt zonder smaak en niks. Wel nog wat frambozen en blauwe bessen erdoor gemikt, maar dat hielp niet
De bosvruchtenyoghurt is in combinatie met havermout echt heerlijk! De aardbeienvariant ook! De vanillie vind ik dan weer minder, maar met Brinta is die wel weer heel lekker. Alleen havermout met die vanilleyoghurt van Optimel zorgt er weer voor dat ik het naar karton vind smaken
Anoniem
Geplaatst: 02-07-13 12:45
ik heb net de pannekoekjes geprobeerd. Best lekker, maar omg... Wat machtig. Men ik plof. Was ook in mijn eentje, dus heb alles zelf opgebikkeld ( 3 a 4 kleine pannekoekjes ) ... Dus dat wordt even uitbuiken nu
Cheetahfan
Berichten: 3170
Geregistreerd: 09-11-09
Geplaatst: 02-07-13 12:46
Cer schreef:
Wat is de club van magnetronhavermout? Water, havermout, *ping* amandelen, blauwe bessen en agavesiroop.. mm!
Eh, naar Rogge? de roggevlokken zijn aardig groot en geven wat meer bite, ik vind dat wel lekker. Is maar een probeersel hoor, ik zag ze staan bij de biosuper en heb een zakje meegenomen om te testen.
Ik kan me echt niet voorstellen hoe roggevlokken zouden smaken, aangezien speltvlokken en gerst mij ook zo verrasten van smaak, dus ik ga ze een keer op de kop proberen tikken
Vanavond heb ik weer eens warme havermout op, gemaakt met een klein scheutje melk en verder water. Toen het klaar was heb ik er een lepel chiazaden, een halve banaan in stukjes en wat gedroogde pruimen en vijgen in gemikt. Het was heerlijk en ik zit er nu nog steeds vol van, terwijl ik het om 18.00u op heb