Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
benangelique schreef:oh monique, dat is handig! welke heb je precies of is er maar 1?
hyppolyte schreef:Oh dat is handig zeg, ik heb ook laatst die mat van de lidl gekocht, ik denk dat ik die ook maar ga gebruiken voor het uitrollen, ik vind het ook nooit zo fris om dat op de tafel te doen en door die poedersuiker krijg je inderdaad soms van die irritante vlekken op je marsepein. MAar begrijp ik nou goed dat jullie dus geen speciale rollers hebben, maar gewoon pvc buis? dat is toch helemaal niet sterk genoeg?
hyppolyte schreef:Oh, gewoon bij de bouwmarkt haal je die zeker? Ik denk dat ik er dan ook maar zo een ga halen, ik leen nu steeds de spullen van mijn vriendin, want die gereedschappen zijn allemaal best prijzig. Wat heb je nog meer voor goedkope tips?
Nathalie1981 schreef:Trouwens, wat ik mij laatst in bed afvroeg (jajaja ben er zelfs 's nachts mee bezig). Als je cc bakt wordt de bovenkant bol, hoe houd je dat plat? Zat al te denken de bovenkant iets af te snijden, maar dat is zonde
Nathalie1981 schreef:Zijn die mixen makkelijk te maken? Ik ben heel goed in het verprutsen van dingen
hyppolyte schreef:Oh, das een hele andere buis dan die ik in m'n hoofd had, ik dacht aan die dunne gele buisjes. Dat je ook bavarois kon gebruiken om af te smeren wist ik niet, zoals ik laatst al zei, ik vind die botercreme niet zo lekker, dus dit is wel een optie, kun je dan ook van die saromatoetjes ervoor gebruiken?