
Bonensalade met pijnboompitten en zoete aardappelgratin
Was echt heeeel lekker

Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
_mjwb schreef:Surimi en rivierkreeftjes bowl van gisteravond
[ [url=m/nEUZqm.jpg]Afbeelding[/url] ]
Lunch van vandaag (waren er 3 maar voor de foto moest het even mooi)
[ [url=m/fy2Ray.jpg]Afbeelding[/url] ]
_Lorette_ schreef:Ik heb dat laatst ook voor het eerst gemaakt. Ik zag het een paar keer voorbij komen en kreeg er machtig veel zin in.
Ik vind gepocheerd ei niet zo lekker (wat smakeloos), dus ik heb er alleen een ei doorheen geroerd en er een lading feta kaas overheen gegooid. Ik heb geen recept gevolgd, maar op goed geluk tomatenblokjes uit blik, een beetje tomatenpuree, gegrilde puntpaprika, gebakken rode ui, knoflook, paprikapoeder, chilivlokken, peper en nog wat kruiden erdoor gegooid (weet niet meer precies, ik deed maar wat). Wij aten het met een aantal focaccia's. Zo was het heel kruidig en licht pittig. Expres iets natter gehouden met de tomatenblokjes, want ik wilde geen droog spul, maar een grove saus.