Dit weekend ook maar eens zo'n lekker hartig brood bakken
Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
snorkel1986 schreef:Ik heb de kaas en uien mee laten rijzen maar moet meer en pittigere kaas in volgendekeer
Geen idee of het klopt hoor 


Ninx schreef:Een vraag (wellicht heb ik het over het hoofd gezien): in hoeverre is het mogelijk een goed smakend no knead brood uit de over te toveren dat glutenvrij is?
Alle gangbare glutenvrije producten zijn over het algemeen niet erg smakelijk.....
Heeft iemand dit al eens geprobeerd?

Ninx schreef:Een vraag (wellicht heb ik het over het hoofd gezien): in hoeverre is het mogelijk een goed smakend no knead brood uit de over te toveren dat glutenvrij is?
Alle gangbare glutenvrije producten zijn over het algemeen niet erg smakelijk.....
Heeft iemand dit al eens geprobeerd?
En alhoewel ik een zeer ervaren bakker ben, bak ik zelf nooit brood (luxe van een fantastische molen+bakker om de hoek). Maar....ik heb zojuist een overheerlijk brood gebakken, kaas/uien brood en ik heb er nog oregano en tijm door gemengd. Deze is gebakken in de....slowcooker 