Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly


Ik heb het gestoofd met een uitje, wat knoflook, 1 paprika en wat champignons. Zilvervliesrijst, groentenburger, olijfolie en wat kruiden erbij en het is fantastisch
[***] schreef:Klinkt lekker
Sonja_vR schreef:Magrathea, ik heb mijn momentenik heb die pers gemaakt omdat de panir van de reformzaak op een gegeven moment meestal niet heel bleef bij het bakken,
de eerste tijd dat ik het daar haalde was het echt stevig en bleef het mooi in blokjes tijdens het bakken
op een gegeven moment , hield ik alleen maar kruimels over... na ja , dan maar zelf maken![]()
vanavond appelschijfjes met daarop een laagje walnoten en dadels met knolselder.aardappelpuree uit de oven
volgens mij wel eens kummel, een keer venkelzaad(moet je van houden) ermm, er was nog meer...kom ik op terug
phormicola schreef:Ik zit nu voor het eerst in m'n leven boerenkool zonder aardappelen te eten en dat is me een partij lekkerIk heb het gestoofd met een uitje, wat knoflook, 1 paprika en wat champignons. Zilvervliesrijst, groentenburger, olijfolie en wat kruiden erbij en het is fantastisch
