Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
.. Heeft iemand een idee? Als ik van datum tot datum erop zet is het ook net of het voorbij is

Ik heb hem gisteren voor 17,99 besteld (er staat 19,94 op mijn afschrift) en nu is hij 19,99. Het is ze geraden dat ze die van mij ook binnen 5-7 werkdagen leveren 
... Misschien dat ik het beste eerst kan overtrekken op bakpapier.. dan die op de taart leggen en heel voorzichtig een paar lijnen er in zetten, papier weg en dan met de foodwriter erover.. Of heeft iemand anders nog een handige tip? Lindas2 schreef:OKe, ik werk met marsepein... heb ook zo'n dubbele punt besteld.. Dan zal ik volgende week eens een poging gaan doen... Misschien dat ik het beste eerst kan overtrekken op bakpapier.. dan die op de taart leggen en heel voorzichtig een paar lijnen er in zetten, papier weg en dan met de foodwriter erover.. Of heeft iemand anders nog een handige tip?
Falona schreef:Ik weet niet welke versie van IE je hebt, maar bij de nieuwere versies kan je googelen op afbeeldingen en dan op kleur filteren. Wie weet kom je dan iets leuks tegen?
edit: ipv van-tot kan je er ook 2 jaar oid op zetten.
Zit net trouwens even op bol.com te kijken naar dat boek van Bakerella, maar ik ben blij dat ik het van de week heb besteld. De levertijd is nu nog maar 5-7 werkdagen, maar de prijs is ook omhoog gegaan. Zou dat komen omdat we hem allemaal tegelijk besteld hebben
Voor een Kever liefhebber is dit dus zeg maar de bijbel.