
Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
Lindas2 schreef:OKe, ik werk met marsepein... heb ook zo'n dubbele punt besteld.. Dan zal ik volgende week eens een poging gaan doen... Misschien dat ik het beste eerst kan overtrekken op bakpapier.. dan die op de taart leggen en heel voorzichtig een paar lijnen er in zetten, papier weg en dan met de foodwriter erover.. Of heeft iemand anders nog een handige tip?
Falona schreef:Ik weet niet welke versie van IE je hebt, maar bij de nieuwere versies kan je googelen op afbeeldingen en dan op kleur filteren. Wie weet kom je dan iets leuks tegen?
edit: ipv van-tot kan je er ook 2 jaar oid op zetten.
Zit net trouwens even op bol.com te kijken naar dat boek van Bakerella, maar ik ben blij dat ik het van de week heb besteld. De levertijd is nu nog maar 5-7 werkdagen, maar de prijs is ook omhoog gegaan. Zou dat komen omdat we hem allemaal tegelijk besteld hebben