
Ik denk dat het ook wel zal schelen dat je geen homp pure marsepein in je mond hebt en het is toch beter dat ik ze alleen bak en niet opeet

Amandelspijs (as in gevulde speculaas e.d.) vind ik dan weer wel lekker.
Ik zie trouwens alleen al op deze pagina prachtige baksels voorbij komen. Hoe krijgen jullie het voor elkaar. Ik denk dat ik voorlopig nog bij een simpel boltaartje blijf. Ik moet eerst maar eens zien dat ik daar een toonbaar geheel uit krijg.


). Ik heb eerst de bloemen gemaakt en (in model) laten drogen. Toen de pareltjes erop geplakt. Toen de parels vastzaten, heb ik ze op de taart geplakt.
Er staan twee vrouwen op maar die ken ik helemaal niet
Vastgezet met stokjes en toen maar afgesmeerd met witte chocopasta. Hij was dus niet zo netjes geworden en ik had er al helemaal geen zin meer in. Vandaar dat de rest behoorlijk afgeraffeld is en dat het eigenlijk maar een halve pompoen is 


ik bel de kinderbescherming!! 