Dan kan ik dit recept volgende week weer in de praktijk brengen, whaha
Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly

MamaMiesje schreef:Zo snel gaat dat toch niet met boter? Dat het meteen slecht wordt?
.. dus de gemixte ingredienten staan nu in de koelkast, morgen wil ik dan de roomboter erbij doen.. 


astriidj schreef:Hoe is de 5 of 10 kilo marsepein verpakt? Alles ineen of ook nog per kilo verpakt?
Leuke taart meikemarieke!
MootjeH schreef:Viel ietsje tegen, hij komt precies tot aan de rand van het bakblik. Maar hij is nog steeds hoog genoeg om 2x door te snijden denk ik.
Hoe zat het ook alweer met afsmeren, moet de botercreme op kamertemperatuur zijn of net uit de koelkast?
Ik mix tegenwoordig 20 minuten na een tip van Jaffel en nu komen ze perfect omhoog.
Later kregen we een smsje dat de taart super fantastisch en geweldig lekker was 