
pien_2010 schreef:Lief poes!
Weten jullie wat dit is?
[ [url=m/6BiNDD.jpg]Afbeelding[/url] ]
[ [url=m/QwrWGY.jpg]Afbeelding[/url] ]
Ik kreeg het van de buuf en als jullie weten wat het is, hoe kan ik er mee koken, misschien receptje?
Ik heb het wel eens in de winkel gezien, maar ken het dus niet.
met truffelhumus, zongedroogde tomaat en nog een lading aan groentes.

Ik zal bijvoorbeeld niet snel zalm bestellen als ik in een restaurant eet omdat ik 'm al snel te gaar vind. Mensen die bij mij zalm eten vinden 'm dan vaak net niet gaar genoeg (zijkanten van de moot zijn net helemaal wit, binnenste is dan nog net niet gaar) maar ik vind dat juist heerlijk
verse zalm en dan idd lekker efkes grillen of kleuren en verder afblijven!
En eventueel een schijfje citroen en/of wat dille, hoewel dat vaak niet eens nodig is bij zalm vind ik





