Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
).
)


Hele vermoeide vingers, handen, armen, en gewoon heel moe in het algemeen. 
mar_fay schreef:Klinkt geinig!
Als je trouwens een alternatief voor cashewnoten zoekt: zonnebloempitten. Het verschil is nauwelijks merkbaar. Maar ze zijn wel goedkoper, maken gemiddeld minder kilometers en vragen veel minder water, dus ze hebben veel positieve kanten
Stumper_ schreef:Ik eet ze vaak in mijn havermout, over mijn avondeten heb ik liever gebakken pompoenpitjes.![]()
Maar kun je ze ook gebruiken als vervanger van cashewnoten in sauzen enzo? Want dat heb ik nog nooit geprobeerd.
Ook gewoon weken en pureren dan? Moet je nog rekening houden met andere verhoudingen?
Als iemand nog een tip heeft, houd ik me aanbevolen).
Hij is echt simpel, en rauw! Dus geen bakwerk. Alleen maar een beetje twee verschillende mengsels (kokosrasp, kokoscrème/vegan slagroom, zonnebloempittenpuree & frambozensap (pitjes eruit werken met een zeef!) met agar agar net voordat het op gaat stijven) over elkaar gieten, doorheen gaan met een stokje, en een beetje mooi opmaken met vruchten en eetbare bloemen uit de tuin. De bodem is walnoot, dadel, kokosrasp, kokosolie. mar_fay schreef:Stumper_ schreef:Ik eet ze vaak in mijn havermout, over mijn avondeten heb ik liever gebakken pompoenpitjes.![]()
Maar kun je ze ook gebruiken als vervanger van cashewnoten in sauzen enzo? Want dat heb ik nog nooit geprobeerd.
Ik bedoelde dus als vervanger van geweekte en gepureerde cashewnoten, dus als vervanger in sauzen en 'kaas' kan het juist heel erg goed